Céginformáció

A Pentadome Kft. 2001-ben alakult. Fő profilunk a tartószerkezeti és építészeti tervezés, szakértés.
Kezdetben a mobil telekommunkiáció területén felmerülő tervezési feladatokra szakosodtunk. A gyorsan változó gazdasági környezet kihívásainak megpróbálunk mindenkor megfelelni, az építőipart ért kedvezőtlen változások miatt az egyre szűkülő lehetőségekre a cég profilbővítéssel válaszolt.
2008-tól egyre szorosabb kapcsolatra törekedtünk társvállalkozóinkkal, fokozatosan kibővítettük palettánkat, így jelenleg komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezés és szakértés területén.
Az utóbbi évek közös munkái során kialakult egy megbízható, színvonalas munka végzésére alkalmas stabil társtervezői csapat, amely változatos szakmai feladatok megvalósítására vállalkozhat.
Cégünk kapacitása az igényekhez mérten folyamatosan kerül megtervezésre, rugalmas, gyors belső átszervezésekkel.

Elsődleges célunk, hogy a megrendelőink igényeit pontosan, gazdaságosan és magas szintű szakmai igényességgel és színvonalon elégítsük ki, ezáltal hosszú távú és eredményes szakmai kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel.
Hosszú távú céljaink közé tartozik cégünk stabil működésének biztosítása, a folyamatos növekedés, valamint pozíciónk erősítése a tervezői szakterületen.
Cégünk legfontosabb vezérelvei: minőség és minőségellenőrzés, pontosság, igényesség, gyorsaság, szakmai elkötelezettség, ügyfélközpontúság, rugalmasság, üzleti etika, környezetvédelem.

Folyamatos fejlődésünk legfontosabb tényezői:

  • a magas szakmai felkészüléssel rendelkező munkatársak eddig megszerzett és továbbfejlesztett szakmai tudása,
  • korszerű, fejlett technológiák alkalmazása, folyamatos továbbképzés,
  • a megszokott és elvárt minőség folyamatos biztosítása, ezáltal megfelelés partnereink magas elvárásainak,
  • tevékenységi területeink állandó bővítése.